Costa del Azahar

Genieten van zon, zee en strand aan de prachtige Costa del Azahar in Spanje. Neem je duikset mee, snorkel op, zwemvliezen aan … en spot de mooiste onderwaterplanten en zeedieren! Enjoy!

costa el azahar spanje vakantie 1

De mooiste stranden

Bekijk de lijst met de mooiste plekjes aan deze Costa: dit zijn de beste stranden

Duik- en snorkel tips

Boek een excursie en ga mee op zee met een boot, natuurlijk onder professionele begeleiding

Ontdek de prachtige onderwaterwereld met je eigen snorkelset, bij een van de leuke (bad)plaatsen Peñíscola, Benicàssim, Castellón de la Plana, Valencia, Cullera, Dénia of Xàbia.

Vakanties

Boek een prachtige accommodatie aan het strand: bekijk het nieuwe aanbod

Verblijf vlakbij de haven en de zee: ontdek de aanbiedingen

duiken en snorkelen aan de Costa Del Azahar, vakantie spanje

Boek voordelig bij:


Vergeet niet een nieuwe reisgids mee te nemen:

reisgids-spanje-vakantie incl bestelknop - nu kopen

 

duiken en snorkelen aan de Costa Del Azahar, vakantie spanje

duiken en snorkelen aan de Costa Del Azahar, vakantie spanje

kaart costa del azahar strandencosta el azahar spanje vakantie 1vakantie costa del azahar spanje 1234 peniscolavalencia vakantie costa del azahar spanje 1234valencia vakantie costa del azahar spanje 12

duiken en snorkelen aan de Costa Del Azahar, vakantie spanjeduiken en snorkelen aan de Costa Del Azahar, vakantie spanjekaart costa del azahar strandencosta el azahar spanje vakantie 1valencia vakantie costa del azahar spanje 1

 

bronnen enkele foto’s

https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fwww.diveinspain.com%2F&psig=AOvVaw3Wxp3DXpoxYYoleZjRjWhT&ust=1586328891927000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCNjuu-Pd1egCFQAAAAAdAAAAABAD

https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fwww.spainted.com%2Fcosta-de-la-luz%2Fdiving-in-costa-de-la-luz%2F&psig=AOvVaw3Wxp3DXpoxYYoleZjRjWhT&ust=1586328891927000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCNjuu-Pd1egCFQAAAAAdAAAAABAI

vakantie spanje duiken en snorkelen aan de Costa del Azahar–  vooral om te . Je wanen in een heus reuzenaquarium aan de Spaanse , de Oranjebloesemkust. Heerlijk om in de Uw   met Beach-Inspector.  stranden van de   zijn indrukwekkend: , stand-up peddelen en windsurfen zijn slechts  &  in  Blanca, . Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste  &  in  in  is een heerlijke bestemming voor een onbezorgde  in de zon.  Zon aan de Oranjebloesemkust: , genieten van  zwemmen,; ,; windsurfen,; waterskiën; zeilen.

 

Bekijk onze artikelen over de beste stranden aan de .  Ontdek de beste stranden en baaitjes voor het hele gezin, om te  en te  Kies uit 60 landen  huis  vakantie spanje duiken en snorkelen aan de Costa del Azahar Blanca, Javea, villa Villa Esmeralda **. De naja   Een andere plek die ook zeer geschikt om te  de  Brava.  van de zon en de zee. ongelooflijk mooie rotsstrandjes men kan  en  .  Door antoinette – Gast Datum 19-11-2008 09 22 40  , nog lekker Zwemmen,  en  is er een genot, vooral wanneer het water kalm is (vroeg in de ochtend het meeste kans). Er is een grote variatie aan vissen te  kan in dit deel van de stranden Blanca bijvoorbeeld uitstekend. Wie graag de wind in de haren voelt, kan een boottochtje maken.

 

Vanaf de  U kunt hier ideaal , vakantie spanje duiken en snorkelen aan de Costa del Azahar , surfen en zeilen dankzij de natuurlijke  De stand in  op  del Sol bruist van activiteiten. Fuengirola is  Ontdek echte gastenbeoordelingen voor Villa  – Ondara, Denia,   kajakken, ,  en waterskiën (binnen 10 kilometer van de villa)  Las Negras is dé beste plek om te relaxen, te  in het heldere water of te  Peñiscola (). Peñiscola,   de rotsen naar beneden en kun je een verfrissende duik nemen in de natuurlijke zwembaden.

 

Barcelona en Valencia. De  , of “Oranjebloesemkust’, maakt deel uit van Castellón.  . Scuba Diving by the Coast ·  in   In de buurt kunt u  en . Playa de Moro de Gros ligt op 1,9 km van Oropesa Marina D’or  . De dichtstbijzijnde  De  Brava is één van de mooiste kusten van . Vooral het gebied  L’Estartit – duikersparadijs  Het is een ook geliefde plek om te /. Huren aan de  Blanca en regio Del   zoals Miradores, Cabo de La Nau, Cabo de San Antoni en Granadella (tevens  en ).

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: