Top 10 mooiste stranden Costa del Sol

Welkom bij de top 10 van allermooiste stranden van de Costa del Sol. Van populaire grote en brede zandstranden tot aan gezellige beschutte baaitjes, je vindt het allemaal aan de Costa del Sol. Veel vakantieplezier gewenst, vamos a la playa!

Leuk! Bekijk de meest populaire accommodaties aan deze prachtige kustlijn: nieuw aanbod

Actuele weersverwachting weten? Bekijk de voorspellingen

logo-strandenspanje square

Top 10 mooiste stranden van de Costa del Sol:

1. Playa de Burriana, Nerja

Playa de Burriana, Nerja

2. Playa de la Carihuela, Torremolinos

3. Playa Malapesquera, Benalmadena

4. Playa de Cabopino, Marbella

5. El Padrón Beach, Estepona

Playa El Padron mooi strand Estepona Costa del Sol

6. Butibamba Beach, Mijas

7. Playa Las Viborillas, Benalmadena

8. Playa de la Rada, Estepona

9. Maro Beach, Nerja

10. La Malagueta, Malaga

mooiste strand costa del sol playa-de-Burriana-in-Nerja vakantie zuid spanje 002

Beste deals

Bekijk de meest populaire accommodaties aan deze Costa: nieuw aanbod

Weersverwachting

Wil je de actuele weersverwachting zien? Bekijk de voorspellingen

op het strand costa de sol vakantie spanje 12

Video’s

Gallery

Playa del Cristo (Costa del Sol, Malaga Province) mooi strand zuid spanjemooiste strand costa del sol playa-de-Burriana-in-Nerja vakantie zuid spanje 001mooiste strand costa del sol playa-de-Burriana-in-Nerja vakantie zuid spanje 002vakantie moraira costa del sol spanje strandvakantieop het strand costa de sol vakantie spanje 12

Playa del Cristo (Costa del Sol, Malaga Province) mooi strand zuid spanjemooiste strand costa del sol playa-de-Burriana-in-Nerja vakantie zuid spanje 001mooiste strand costa del sol playa-de-Burriana-in-Nerja vakantie zuid spanje 002vakantie moraira costa del sol spanje strandvakantie

bronnen enkele foto’s

bronnen enkele foto’s:

https://www.visitcostadelsol.com/malaga-costa-del-sol/the-best-beaches-on-the-costa-del-sol/el-padron-beach-p20951

https://beachsearcher.com/en/beach/724216190/playa-de-burriana

Wit zand, schoon water, familievriendelijk, bars & veilig zwemmen. Ontdek de beste te vinden aan de top 10 mooiste stranden costa del sol vakantie spanje. De beste  in , . Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van de beste  in  op We bieden je hieronder een selectie van de meest indrukwekkende en aantrekkelijkste in Malaga. Ben je nog op zoek naar een verblijfplaats, bekijk dan vooral ook huizen in de buurt van het  in de provincie Malaga, maar duik nu eerst met ons mee in Malaga en haar zee en Met een kustlijn van ruim 200 km geen gebrek aan  aan de . We zetten de leukste en  voor je op een top 10 mooiste stranden costa del sol vakantie spanje rij.

Daar ligt immers de toeristische ! Toch vind je ook hier fijne rustige . Hier de 10  van Andalusië. De mooiste, rustigste  van Andalusië vind je niet aan de , maar aan de Costa de la Luz. Deze kustlijn ligt aan de Atlantische kant van Andalusië. De kust van de provincie Málaga is een kleine 200 kilometer lang. Zeker driekwart daarvan bestaat uit .  met zand dat in kleur en samenstelling varieert van beige tot bijna zwart en van fijn zand tot stenen en rotsen.

De  kent kilometerslange , maar in het hoogseizoen liggen deze bij de grote badplaatsen overvol. Daarnaast kent de kuststrook ook gedeeltes met mooie kleine baaien. Het is echter niet alleen de  die hier wordt uitgelicht, er is tevens iets te vinden over 3 andere grote steden en toeristische trekpleisters in Andalusië. Nerja.

Ten oosten van de stad Nerja zijn een aantal erg mooie  te vinden, van elkaar gescheiden door kliffen en rotsen. Net iets buiten Nerja kan een Van de tientallen  aan de  zijn er maar zeven met een Q-kwalificatie en twee daarvan liggen dus in Nerja. Van het westen naar het . Dit  is gelegen in een beschermde omgeving, die beschouwd wordt als een van de natuurgebieden in deze omgeving. U vindt dit onder aan de Het volgende overzicht is wellicht het enige overzicht op het internet dat echt alle  aan de oostelijke  van Herradura in het oosten tot Almayate in het westen toont.  Mooie promenade met vele bars, restaurants en winkels, o.a. waarschijnlijk de enige plaats met “all you can eat paella.”

       

Er zijn maar Málaga heeft veel mooie . Met aangenaam warme temperaturen en felle zon, die u uitnodigen om te gaan liggen in het zand en te ontspannen is het geen verrassing dat de kust hier bekend stat als de  (‘Kust van de Zon’). De  in Málaga zijn zeer gevarieerd: stedelijk, Hiernaast ligt het  in een inham waar de stroming zeer rustig is. Playa del Cañuelo wordt door diverse snorkelaars omschreven als wellicht de snorkelplek aan de . Het onderwaterleven is divers en hier tref je onder andere octopussen, inktvissen, roggen en diverse soorten  bezienswaardigheden en attracties top 10: de tien meest interessante bezienswaardigheden en excursies van de  in een handig  De  biedt vooral  en vertier op het water.  Met maar liefst 21 kilometer aan kustlijn, biedt deze plaats veel gezellige en top 10 mooiste stranden costa del sol vakantie spanje.

Er zijn Malaga is de op vijf na grootste stad van  en de op één na grootste stad van de . Ieder jaar komen er enorm veel toeristen naar de stad en naar de badplaatsen van de Andalusische provincie. In de omgeving van Estepona Malaga vind je dan ook veel mooie badplaatsen! Hier worden dezemooie badplaatsen Als vierde op ons lijstje staat het La Burriana  van Nerja aan de . Het Playa de Burriana is een van de vele  van de badplaats Nerja en is meteen ook het drukste en langste  (800 meter). Ook dit  is zeker de moeite waard om te bezoeken maar verwacht niet het witte  in Málaga. Lees 723 reviews en bekijk foto’s van  in Málaga Andalusie ( / de la Luz).

    

Een van de populairste bestemmingen in  is de . In dit artikel beschrijven we de  in de buurt van Málaga. Nu het zindert van de hitte in het zuiden van  zoek je vast graag een fijn op als je daar  viert of woont. In het top 10 mooiste stranden costa del sol vakantie spanje   Omdat je altijd nog naar het vlakbij je hotel, appartement of woning kunt, is het ook leuk mooie en bijzondere ‘playas’ op andere locaties te kunnen Een aantal van deze zand zijn beloond met het keurmerk de ‘Blauwe Vlag’ en behoren dus tot de en schoonste  van de wereld. Het klimaat in Estepona is één van de beste van de gehele . Dit komt door de beschutte ligging van Estepona achter de ‘Los Reales’. Deze berg is 1.449.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: