La Gomera

Zoek je nog een vakantiebestemming? Wedden dat je nog nooit van La Gomera hebt gehoord? Naast mooie stranden heb je hier prachtige natuur, gezellige restaurantjes en vooral, lekker veel rust. Lees hieronder waarom je voor deze Spaanse top-bestemming zou moeten kiezen. 

la gomera strandvakantie canarische eilanden spanje 123

Introductie

Welkom op het Canarische eiland La Gomera. Met landelijke uitzichten afgewisseld door rotsen die in zee aflopen, dalen met groene palmen, zwarte zandstranden, natuurlijke bronnen en een kristalheldere zee.

Locatie

Dit mooie eiland is het op één na kleinste bewoonde eiland van de Canarische Eilanden, behorende bij Spanje. Bekijk de kaart

Tips

Beleef de ervaring van een intens contact met de natuur in het natuurpark Garajonay, behorend tot het werelderfgoed van Unesco. Rust lekker uit op de zwarte stranden met het kristalheldere water. Of maak kennis met de tradities en gewoontes, van de bewoners van dit prachtige ongerepte eiland.

la gomera strandvakantie canarische eilanden spanje 1

De mooiste stranden van La Gomera

La Gomera heeft geen lange witte zandstranden met een kalme zee. Toch zijn er wel veilige baaitjes en kustplaatsen te vinden, waar je lekker kunt zwemmen.

– Zoals bijvoorbeeld het strand van Playa de San Sebastiàn.

– Een ander mooi strandje is Playa de Alojera, bestaande uit donker zand met kiezels.

– Tevens de 3 “super-beaches” behorend bij Playa de Valle Gran Rey zijn een bezoek waard: een klein strand in la Puntilla, een klein kiezelstrandje bij het haventje met een rustige zee, en het grote strand van La Playa.

  • Tip: verblijf in een hotel, appartement of huisje direct aan zee: actueel aanbod

la gomera strandvakantie canarische eilanden spanje 12

Klimaat:

De Canarische eilanden zijn bij uitstek geschikt om te overwinteren. In de koudste maanden is het hier nog 20 graden met genoeg zon overdag. In de zomer is het heerlijk warm, maar niet te heet. Het wordt dan gemiddeld 28 graden. Actuele weersverwachting

 

Vakantie boeken met korting 

Villa’s en huisjes aan zee: zoek en boek

Voordelige vliegtickets: vergelijk de prijzen

Hotels met laagste prijsgarantie: open het overzicht

Familie aanbod, ideaal voor gezinnen: vind de beste deal

All inclusives, all-in genieten! Bekijk de voordelige all inclusives

 

la gomera strandvakantie canarische eilanden spanje 12la gomera strandvakantie canarische eilanden spanje 123

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: