Costa del Azahar – surfen en suppen

Boek een vakantie naar de Costa del  Azahar (Oranjebloesemkust) en geniet van diverse watersporten. Ga lekker suppen of windsurfen bijvoorbeeld! Bekijk onze tips, muchos plezieros!

De beste vakanties naar de Oranjebloesemkust: nieuw aanbod bekijken

stand-up-paddle-suppen-op-vakantie-in-spanje

Tips om te surfen en suppen aan de Costa del Azahar

Bezoek de stranden van een van deze schitterende badplaatsen:

De beste aanbiedingen naar de Oranjebloesemkust: nieuwe deals

Voordelige vlucht + accommodatie: vakanties met korting

surfen spanje 14

De beste surfscholen:
  • JETSURF CASTELLÓN, El Grao de Castellón
  • ENTREDOSAGUAS SURF SCHOOL, Peniscola
  • Escuela de Surf Castellon, El Grao de Castellón
Vakantie-aanbiedingen nabij de stranden en surfspots

Vakanties Peniscola: zoek in al het aanbod

Vlucht + accommodatie naar Denia: vakanties met korting

Reizen naar Valencia: bekijk de voordeligste vakanties

De mooiste stranden van de Oranjebloesemkust

De meest idyllische baaitjes, de beste zandstranden en de mooiste golven! Je lees hier alles over de stranden aan deze mooie kustlijn: open de informatiepagina

surfen spanje 12

Foto’s

kaart costa del azahar stranden

valencia vakantie costa del azahar spanje 1234valencia vakantie costa del azahar spanje 123

stand-up-paddle-suppen-op-vakantie-in-spanjestand-up-paddle-suppen-op-vakantie-in-spanjestand-up-paddle-suppen-op-vakantie-in-spanjestand-up-paddle-suppen-op-vakantie-in-spanjestand-up-paddle-suppen-op-vakantie-in-spanjestand-up-paddle-suppen-op-vakantie-in-spanjesurfen spanje 27surfen spanje 26surfen spanje 21surfen spanje 22surfen spanje 24surfen spanje 23surfen spanje 29surfen spanje 19surfen spanje 14surfen spanje 13surfen spanje 12surfen spanje 11valencia vakantie costa del azahar spanje 1costa el azahar spanje vakantie 1

Het Felipe II ligt aan het strand in Peñíscola, aan de Costa del Azahar. Naar het het centrum en de haven van Peñiscola is het 15 minuten lopen. Alles. Welke hotels in Costa de Azahar zijn goed voor gezinnen? Welke hotels in Costa de Azahar hebben een uitstekend ontbijt? Wat zijn de beste hotels in Costa de Azahar vlak bij Kasteel van Peñiscola? Lees hier alles over watersporten, SUP, golf en paardrijden.

Op andere pagina´s van onze site kun je lezen dat de Costa Blanca een ideale omgeving is voor  Boek Stand Up Paddleboarding in Costa Blanca met enkele klikken ✓ 100+ Recensies ✓ Gratis Annulering en 365-dagen Klantenservice ✓ Gecertificeerde De Costa del Azahar (Spaans voor: “Oranjebloesemkust”) is de naam van de kust van de provincies Castellón en Valencia in het oosten van Spanje. Ook hoort. 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: