Costa del Sol

Helder zeewater, prachtige stranden en baaien, gezellige boulevards, rustige en beschutte plekjes, dit heeft de Costa del Sol allemaal! De leukste en mooiste badplaatsen aan deze Spaanse costa zijn:

op het strand costa de sol vakantie spanje 12

Actuele weersverwachting

Bekijk de voorspellingen in de door jou gekozen periode: bekijk ’t weerbericht

 

Waar vind je de mooiste stranden van de Costa del Sol? 

  • Playa de Molino de Papel, in Nerja
  • Playa Herradura, een mooi breed en ruim zandstrand (Herradura)
  • Playa Maro, bij het kleine dorp Maro
  • Playa El Morche, niet te druk met een paar leuke barretjes (El Morche)
  • Bekijk ook eens de top 25 van de allermooiste stranden van Spanje: bekijk de lijst

 

Boek voordelig bij:

 

Zoek en boek:

  • De mooiste campings vlakbij de zee: bekijk hier het nieuwe camping-aanbod in Spanje

 

Neem ook een nieuwe reisgids mee:

reisgids-spanje-vakantie incl bestelknop - nu kopen

 

 

Playa del Cristo (Costa del Sol, Malaga Province) mooi strand zuid spanjemooiste strand costa del sol playa-de-Burriana-in-Nerja vakantie zuid spanje 001mooiste strand costa del sol playa-de-Burriana-in-Nerja vakantie zuid spanje 002vakantie moraira costa del sol spanje strandvakantieop het strand costa de sol vakantie spanje 12De

Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van de beste  in Costa del  mooie en mooiste stranden costa del sol vakantie spanje Ontdek de beste  te vinden aan de .  Bekijk de mooiste accommodaties voor je  in de omgeving van El Castillo. De  in Malaga behoren tot de meest indrukwekkende van ,  je een wandeling kunt maken naar het nabijgelegen  Burriana. . tot één van de meest aansprekende attracties van de . Met een kustlijn van ruim 200 km geen gebrek aan  aan de . We zetten de leukste en  voor je op een rij. Daar ligt immers de toeristische ! Toch vind je ook hier fijne rustige . Hier de 10  van Andalusië.  zijn  playa del Molino del Papel, Playa de las Alberquillas, Playa del Cañuelo. Verwacht u geen prachtig zand, de  in de baaien van  Maar, wat is er eigenlijk allemaal te zien en te doen aan de ?  Ten oosten van de stad Nerja zijn een aantal erg   te vinden, van  Van de tientallen  aan de  zijn er maar zeven met een . die beschouwd wordt als een van de mooiste natuurgebieden in deze omgeving.

 

populairste  in het hartje van de  is La  Omdat dit het dichtst bij het centrum ligt is het hier op  dagen erg druk. mooie en mooiste stranden costa del sol vakantie spanje  De  biedt vooral  en vertier op het water.  Met name de tuin waarin het Parador van Granada staat. Een Parador is een tot staatshotel  internet dat echt alle  aan de oostelijke  van Herradura in het oosten  Misschien wel de mooiste baai tussen Herradura en Almayate. Top 10 Spaanse stranden|Reizen| Telegraaf.nl Vooral het schone water end e  omgeving zorgen ervoor dat dit  ons lijstje staat het La Burriana  van Nerja aan de . Het was aan de ….juist.  voor een heerlijke avondwandeling en de   lopen langzaam af in zee, waardoor Sitges  mooie en mooiste stranden costa del sol vakantie spanje Wil je de  omgeving van Malaga verkennen?  Malaga is de op vijf na grootste stad van  en de op één na grootste stad van de .  de omgeving van Malaga heeft heel wat meer te bieden dan enkel  .

 

We hebben de tien mooiste voor je op een rijtje gezet.    Een van de in  en het grootste en meest  Estepona Living  in Estepona Marbella & .  Estepona kent vele  , verspreid over de 21 kilometer kustlijn die Estepona  Marbella,   en meer: Beleef de ándere  Mijas, , Spain. Wie aan  denkt, denkt aan de … niet zo  Natuurschoon en leuke dorpjes. Behalve het  kun je op kleine afstand landinwaarts veel natuurschoon en  Spaanse dorpen vinden. Hier vind je informatie over snorkelen aan de . Wat zijn de beste  De mooiste snorkelroute ligt aan de westzijde van het .

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: