Mooiste stranden

Is het moment er weer om de zomervakantie uit te zoeken? Je weet ongetwijfeld dat Spanje het populairste vakantieland in Europa is! En als je aan Formentera denkt, dan heb je zeker een geslaagde strandvakantie. Compact, glamour & exclusiviteit, zijn de trefwoorden voor dit prachtige eiland. 

Tip: boek een vlucht + accommodatie vlakbij of direct aan zee

bekijk hier de nieuwe aanbiedingen

formentera-strandvakantie-spanje-1234

Locatie

Het eiland ligt op 100 km van het vaste land Spanje in de Middellandse Zee. Het is al jaren een populaire bestemming door de schitterende stranden, het kristalheldere water en het bruisende nachtleven.

Tips

Lange stranden, heldere zee en uitgestrekte graanvelden maken Formentera tot een paradijselijk eiland. Je hoeft je hier geen seconde te vervelen. Variërend van mooie stranden, leuke authentieke dorpjes, uitgestippelde routes voor natuurliefhebbers, de zoutvelden, de vuurtorens, de diverse sporten die je kunt beoefenen en het nachtleven. Wil je meer weten? Lees hier verder…

formentera-strandvakantie-spanje-12

Mooiste en leukste stranden

Dit zijn een tweetal van de leukste stranden van Formentera (uiteraard zijn er nog veel meer, dus genoeg te ontdekken):

  • Ses Salines strand is lang en smal en er zijn leuke strandtenten waar je heerlijk kunt eten
  • Playa de Ses Illetas, de zee is hier heel mooi, het is er rustig en je hebt een mooi uitzicht over de nabij gelegen onbewoonde eilandjes. Playa de Ses Illetas is echt een mooi strand met azuurblauwe zee, gelegen in een baai zonder golven, ideaal voor kinderen.

Tip: boek een goedkope vlucht + accommodatie direct aan zee

bekijk de nieuwste aanbiedingen

strandvakantie beautiful-beach-formentera-ibiza 4

Klimaat

Het mediterrane klimaat op het eiland kent milde winters en warme zomers. De gemiddelde maximale wintertemperatuur is rond de 15 graden. De warmste maanden zijn juli en augustus met temperaturen van rond de 30 graden. Het voor- en najaar kent temperaturen van rond de 19 graden. Actuele temperatuur: bekijk hier de voorspellingen

 

logo strandenspanje.com met tekst

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: