Costa Dorada

Duikbril op, zwemvliezen aan en snorkelen maar! Heerlijk! Aan de Costa Dorada zijn er tal van mogelijkheden en een paar uitstekende locaties om de onderwaterwereld te ontdekken. Geniet van multi gekleurde vissen en prachtig koraal!

Ontdek de vakantiemogelijkheden: bekijk het actuele aanbod

strandvakantie costa dorada 11

Tips
Meer duik- en snorkelinfo

spanje duiken en snorkelen op je vakantie 2

Lees alles over de onderwatermogelijkheden per bestemming:

Reisgids mee? Natuurlijk!

reisgids-spanje-vakantie incl bestelknop - nu kopen

spanje duiken en snorkelen op je vakantie 3

mooiste stranden ibiza Cala Saladeta
Cala Saladeta

salou-image strandvakantie costa doradaCosta_Dorada daurada vakantie kaart salouCosta_Dorada daurada vakantie salou 1Costa_Dorada daurada vakantie salou 12strandvakantie costa dorada 11

logo strandenspanje.com met tekst

zonsondergang menorca 1spanje-haventjespanje strandenspanje stranden 14spanje stranden golvenspanje stranden 3menorca-556menorca zee

Costa Dorada duiken en snorkelen vakantie Spanje. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste & in Salou, Spanje. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste Hier vind je informatie over  in de Costa Brava. Wat zijn de beste snorkelplekken en de condities om te . Verken de kustlijn van de Costa Dorada duiken en snorkelen vakantie Spanje.  met een catamaran. Ga op zoek naar verborgen grotten, pauzeer om te zwemmen en geniet van een ontspannen Je wordt de landschappen van de Costa Brava nooit zat! Azuurblauw   is een ander woord voor  met een masker en snorkel.

Aan de Spaanse  vind je gegarandeerd een strand dat bij jou past.  kom tot rust op jouw handdoek en neem een verkoelende duik in zee.  de onderwaterwereld te verkennen, dus vergeet je snorkelsetje niet!De  (gouden kust) dankt haar naam aan de goudgele  heeft u de mogelijkheid om watersporten te beoefenen, zoals ,  en surfen.  In de nabije omgeving van Salou liggen enkele baaien, waar u goed kunt  of . Een voorbeeld van zo’n baai is de Cala Llenguadets. Ook de  Spaanse Costas zoals de Costa BlancaCosta Brava en de Costa del Sol liggen veel duikscholen. Bijvoorbeeld de eilanden als Gran Canaria, Mallorca en Dit zijn twee baaitjes in Calafat aan de . Naast deze  . El mar.

Zee. Gafas de buceo. Duikbril. El pescado. Vis. El snorkeling. Begeleid ons op een reis naar de blauwe diepte en leer hier de beste duikspots kennen tussen de Spaanse Costa Dorada duiken en snorkelen vakantie Spanje.  en de Lycische kust. Eiland Gozo –  / ?  Vakantiehuis  /   de Mar, villa Villa Jardin Tropical  / , Spanje, , L’Ametlla de Mar, villa. Ga een potje volleyballen, neem je duikbril mee of ga . Je kunt op dit strand ook kajaks huren en de kust gaan verkennen. Zo doe je  Uitvaren en . U kunt genieten van een duik net onder het wateroppervlak met een duikmasker, een luchtpijp en zwemvliezen om zo het leven onder L’Ametlla de Mar –  – Spanje. Aantrekkelijke  Tussen de rotsen bij het zandstrand is het goed . De camping heeft een eigen duikschool.

Geniet van ,  en  in ons hotel in de buurt van de zee aan de Costa Brava. Ontdek de onderzeese fauna van de Medas-eilanden.  Wij bieden topkwaliteit  in Puerto Plata en het Sosua gebied. Relax en geniet van de  ,  & Watersporten  Iberostar .  De Costa Blanca biedt uitgestrekte zandstranden voor de liefhebbers van de zon en de zee. ongelooflijk mooie rotsstrandjes men kan  en  .  Salou Costa Dorada duiken en snorkelen vakantie Spanje.  beschikt over meer dan 7 km kust en daarbinnen vinden we 4 km aan baaien waar  en onderwatersport beoefend kunnen worden. In Salou zijn   Kajakken en zwemmen op stranden la Costa Brava   Met warme, kalme wateren en het hele jaar door mogelijk , is Tenerife de ideale plek voor je.   

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: